Butik RSS

Tripsta rabatkode 2018

tripsta tilbyder on-line booking af flybilletter.

http://www.tripsta.dk

Aktive Tripsta rabatkoder og tilbud

Tripsta: tilbud

Find de billigste flyrejser hos Tripsta i deres store udvalg af internationale flyruter til den laveste pris... mere ››

http://www.tripsta.dk

Tripsta rabatkoder 2018

Butikken

Tripsta er et rejsebureau, der udelukkende eksisterer som en online virksomhed, hvorfor de har mulighed for at tilbyde rejser til gode priser, da de ikke skal betale for dyre lokaler.

Tripsta sælger udelukkende flybilletter, men tilbyder rejser til destinationer i hele verden.

Sortiment

Tripsta har et enormt udbud af flyrejser til destinationer i hele verden bl.a.: Madrid, Rom, Wien, Costa Rica, Mexico, Alanya, Amsterdam, Malaga, Mallorca, Athen, Barcelona, London, Dublin, Bruxelles, Kreta, Lissabon, Prag, Oslo, Nice, Wien, Tenerife, Sunny Beach, Boston, Las Vegas, New York, Bangkok, Beijing, Dubai, Melbourne og Sydney.

Tripsta udbyder flyruter fra Lufthansa, Air France, Emirates, Olympic, LOT, KLM, British Airways, W1ZZ, Easy Jet, Alitalia og Singapore Airways.

Retur og fortrydelsesret

Fortrydelsesretten på rejserne afhænger af det enkelte flyselskabs vilkår og betingelser, hvorfor du bør undersøge det selskab din flyrute er fra for at sikre dig reglerne i forbindelse med afbestilling og ændring af din bestilling.

Vælger du at annullere din rejse kan du muligvis få tilbagebetalt en del af rejsens pris, men det afhænger igen af det enkelte flyselskabs vilkår og betingelser.

Betalingsformer

Når du køber en rejse fra Tripsta kan du benytte følgende betalingsmuligheder: MasterCard, Visa, Secure Payments, Visa Electron, American Express og Maestro.

Tripsta.dk rabatkoder

Skal du på ferie, forretningsrejse eller lignede? Så har Tripsta samlet en portal, der giver dig mulighed for at booke flyruter til de bedste priser. Så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med Tripsta rabatkoderne og spar endnu flere penge på din rejse.