Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

Unisport rabatkode 2018

Unisport er stedet du skal besøge hvis du er på jagt efter alt inden for fodboldudstyr og beklædning & tilbehør.

http://www.unisport.dk

Aktive Unisport rabatkoder og tilbud

Ny Unisport rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Unisport rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Unisport´s tilbudsside her:

Direkte link til Unisport's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.unisport.dk

Unisport rabatkode 2018

Butikken

Unisport er en dansk virksomhed, der i 1995 startede med at sælge danske fodboldtrøjer i en lille sidegade på Vesterbro. Siden da har virksomheden flyttet location flere gange og er vokset eksplosivt. I dag har den fysiske butik på adresse på Bådehavnsgade 38, men deres webshop har også et stort sortiment af fodboldtøj samt fodbold- og løbeudstyr. Hvad der startede med at være en lille virksomhed er altså i dag, 20 år senere, en anerkendt butik i Danmark, der primært sælger fodboldtøj og udstyr til formålet.

Sortiment

Unisport har et kæmpe udvalg af fodboldtøj og udstyr samt løbetøj og –sko. På webshoppen kan du foruden Danmarks landholdtrøje købe både klubtrøjer og landsholdtrøjer fra følgende lande: Frankrig, Portugal, Tyskland, Holland, Rusland, Italien, Spanien, Sverige, England, Norge.

Unisport har også et stort udvalg af fodboldstøvler i flotte farver fra: Adidas, Puma, Diadora, Umbro, Hummel, Mizuno, Warrior Sports og Nike.

Derudover er det selvfølgelig også muligt at købe udstyr som træningstøj, målmandshandsker, benskinner, spillerhandsker og plejende udstyr. Webshoppen har desuden et hav af løbesko fra Puma, Nike og Adidas.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Unisport har du en måneds retur- og fortrydelsesret, hvilket vil sige, at du har mulighed for at få pengene retur for den bestilte vare, såfremt denne sendes tilbage ubrugt og i samme tilstand som ved modtagelsen. Bemærk at du selv skal betale for returfragten, medmindre du har købt for over 699 kroner, så er returfragten gratis.

Levering

Leveringspriserne ligger på alt fra 10 til 149 kroner alt efter om du ønsker at afhente din bestilling i butikken (10 kroner) eller har brug for en Express levering (149 kroner). En almindelig levering med Post Danmark koster 29 kroner.

Handler du for mere end 699 kroner er leveringen dog gratis medmindre du ønsker den leveret hjem til med Post Danmark eller har brug for en Express levering. Så koster det henholdsvis 39 og 149 kroner.

Betalingsformer

Du kan betale med dankort, Visa, MasterCard og Maestro, når du handler hos Unisport.dk. Unisport.dk rabatkoder

Er du på udkig efter fodboldtøj og –udstyr? Så hold et godt øje med Unisport rabatkoderne her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at spare lidt ekstra, når du handler hos Unisport. Det er da værd at tage med ikke!?