Victoria Milan: gratis oprettelse
4.91 (98.18%)
27 votes
Butik RSS

Victoria Milan rabatkode 2018

Victoria Milan formidler kontakt mellem mennesker der søger en affære.

http://www.victoriamilan.dk/

Aktive Victoria Milan rabatkoder og tilbud

Victoria Milan: gratis oprettelse

Opret en profil helt gratis og anonymt hos Victoria Milan og gå på jagt efter en affære allerede i dag... mere ››

Kategori:

Tags ,

Victoria Milan rabatkoder 2018

Butikken

Victoria Milan er, tro det eller ej, en datingside for folk der enten er gift eller i et fast forhold, men søger en affære i mangel af passion fra deres faste forhold.

Victoria Milan er altså en online portal, hvor du kan finde en partner at have en affære med uanset om du er gift eller i et forhold. Det er desuden både muligt at have en åben eller helt anonym profil. Det er muligt at oprette en gratis profil, der dog har sine begrænsninger, men muligheder for at prøve konceptet hos Victoria Milan af. Bliver du vild med datingsitet er det derefter muligt at opgradere din profil i form af forskellige medlemskaber der vil åbne en verden af endnu flere muligheder.

Victoria Milan har folk ansat til at holde øje med sikkerheden på sitet og sørge for, at der kun er ægte profiler på sitet med rigtige mennesker. Victor Milan har altså fokus på, at deres brugere skal kunne føle sig trygge, når de benytter datingsitet.

Sortiment

Victoria Milan tilbyder både en gratis profil til nybegynderen, der ønsker at se sitet an inden de binder sig samt til dem der ønsker at investere lidt flere midler i at have en affære.

Det er muligt at betale for abonnementet i rater af hver tredje, sjette eller tolvte måned.

Retur og fortrydelsesret

Når du har købt et abonnement hos Victoria Milan kan du fortryde dit køb indenfor to uger, hvor du har mulighed for at få beløbet retur.

Betalingsformer

De forskellige betalingsmuligheder for de forskellige abonnementer er specificeret, når du tilkøber det enkelte abonnement.

VictoriaMilan.dk rabatkoder

Victoria Milan er for dig, der har lyst til at pifte din hverdag op med en affære, men samtidig er gift eller i et fast forhold. Ønsker du at spare lidt ekstra på Victoria Milan medlemskaberne kan du holde øje med rabatkoderne her eller tilmelde dig Se & Hør Savers nyhedsbrev.