Spar op til 50% – vidaXL.dk
4.22 (84.44%)
76 votes
Butik RSS

VidaXL rabatkode 2018

Med en VidaXL rabatkode fra SE OG HØR SAVER kun endnu billigere at udleve boligdrømmen. VidaXL giver kunder fra hele verden mulighed for at finde alt hvad hjertet kan begære inden for boligindretning, haveartikler ikke mindst en masse gør-det-selv-projekter. VidaXLs koncept gør det muligt for dig at købe god kvalitet til billige penge. Vil du ikke risikere at miste chancen for en unik VidaXL rabatkode kan du hurtigt og nemt tilmelde dig vores nyhedsbrev, så kontakter vi dig direkte hver gang du i fremtiden får adgang til en VidaXL rabatkode. Med en VidaXL rabatkode behøver du aldrig igen at betale fuld pris for at udleve drømmen om det perfekte hjem til dig og familien.

https://www.vidaxl.dk

Aktive VidaXL rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% – vidaXL.dk

Vinter SALG...Lige nu kan du spare op til 50% på en lang række gode tilbud hos vidaXL.dk. Alt lige fra gyngestativer, havemøbler, tilbehør til swimmingpoolen, haveredskaber, belysning og meget meget m... mere ››

https://www.vidaxl.dk

VidaXL rabatkode 2018

Butikken

Da alle processer fra produktudvikling til kundeservice er i VidaXLs hænder, har de fuld kontrol over produkternes funktionalitet, kvalitet og omkostninger. VidaXL giver i dag kunder fra flere europæiske lande, såsom Belgien, Tyskland og Sverige samt kunder fra Australien rig mulighed for at købe disse lækre kvalitetsvarer til en overkommelig pris, som kun bliver mere overkommelig med en VidaXL rabatkode fra SE OG HØR SAVER.

VidaXL betjener i øjeblikket mere end 150.000 kunder fra hele verden, og har kontorer i Ningbo, Utrecht, Shanghai, Australien og Rumænien.

VidaXL har 3 kerneværdier; Du får mest muligt for mindst mulige ressourcer, det skal være sjovt og overskueligt at handle online, og sidst men ikke mindst skal du som kunde altid opnå perfekt service. Som led i deres massive indsats på kundeserviceområdet tilbyder VidaXL individuel vejledning og hjælp, enten over telefon eller E-mail, så du altid kan få den vejledning som passer til lige netop dit behov.

VidaXLs hjemmeside er nem og overskuelig, og du finder her et stort udvalg af produkter samt adgang til løbende VidalXL tilbud. Er du interesseret i gode VidaXL tilbud kan du med stor fordel tilmelde dig deres eget nyhedsbrev. Så risikerer du aldrig at overse et godt VidaXL tilbud.

Sortiment

VidaXLs produktsortiment består hovedsagligt af deres egne mærker, så du sikrer dig altid at kvaliteten er i top.

Sortimentet omfatter bl.a. daglige aktiviteter såsom sove og spise, men også faciliteter til hjemmet og haven udgør en stor del af produkthylden. Specialiteter som fotografering og bilreparationer finder du også hos VidaXL, og har du en lille sportsudøver i maven skal du heller ikke lede længe efter nogle solide sportsfaciliteter som badmintonnet og vægtudstyr.

Returnering

Ønsker du at returnere de indkøbte varer, tilbyder VidaXL en 2 ugers fortrydelsesret fra den dag du har modtaget varen. De returnerede varer skal være komplette og emballagen i original stand for at fortrydelsesretten kan træde i kraft. VidaXL tilbyder gratis afhentning af returvarer, du ringer blot til deres kundeservice og aftaler en afhentningsdato med en af VidaXLs kompetente kundeservicemedarbejdere.

Betaling

VidaXL accepterer betaling med betalingskort fra Visa og MasterCard. Du kan i øvrigt betale direkte via bankoverførsel eller gennem PayPal. Dine betalingsoplysninger bliver naturligvis krypteret på en sikker server så du aldrig behøver at skulle frygte at dine personlige oplysninger bliver misbrugt.

Levering

VidaXL tilbyder altid gratis levering. Alt efter varetype benytter VidaXL sig af flere forskellige leveringsfirmaer, Bl.a. Yodel, DPD, GLS og Raben.

VidaXL rabatkode

Føler du også at du mangler den helt perfekte sofa til at fuldende stuen, eller elsker du og familien at spille badminton i haven? Så har VidaXL altid det helt rigtige til dig og dit hjem. Ved at bruge en VidaXL rabatkode kan du opnå store nedslag i de allerede særdeles billige priser. Er du interesseret i at spare ekstra penge i fremtiden kan du hurtigt og enkelt tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge vores facebookside skal du aldrig igen skal risikere at overse en VidaXL rabatkode. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet kontakter vi dig direkte næste gang du får mulighed for at gøre brug af en VidaXL rabatkode.