30% Whiteaway Rabat
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Whiteaway rabatkode 2018

Whiteaway er en af danskernes foretrukne webshops når det kommer til alt hvad der har med hårde hvidevare at gøre. På Whiteaway finder du altid masser af tilbud på vaskemaskiner, tørretumblere, kaffemaskiner og meget mere. Med en Whiteaway rabatkode kan du nu få endnu mere til hjemmet for de samme penge.

http://www.whiteaway.com/

Aktive Whiteaway rabatkoder og tilbud

Spar 10 % på ALLE ovne og emhætter

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti... mere ››

Kategori:

Tags

Spar 20% på ALLE hvidevarer

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti... mere ››

Kategori:

Tags

Spar 20% på Siemens hvidevarer

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti... mere ››

Kategori:

Tags

30% Whiteaway Rabat

Hos Whiteaway kan du de næste to dage få op til hele 30% rabat på ALT. Skynd dig at slå til med det samme! *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, ydelser eller prisgarant... mere ››

Kategori:

Tags

21. juni 2018

10% WhteAway rabatkode

Hos WhiteAway kan du lige nu spare 10% med denne rabatkode på 100vis af varer! Du finder kun de udvalgte varer her, og rabatkoden udelukkende disse. Så skynd dig og gøre brug af dette unikke tilbud, o... mere ››

Kategori:

Tags

30. september 2018

Spar 20% på ALLE hvidevarer

* Not already discounted products or price guarantee... mere ››

Kategori:

Tags

15% Whiteaway Rabatkode

Spar 15 % på 100vis af udvalgte hvidevarer og husholdningsmaskiner varer med denne rabatkode fra Whiteaway! SE alle produkter med 15% rabat her:*Kan ikke kombineres med andre tilbud eller prisgaranti/... mere ››

Kategori: ,

Tags

30. september 2018

http://www.whiteaway.com/

Whiteaway rabatkoder 2018

Butikken

WhiteAway er en fysisk og online udbyder af hårde hvidevarer og husholdningselektronik. WhiteAway bestræber sig på at sælge gode produkter af høj kvalitet til den bedste pris. WhiteAways mission er at forblive Danmarks foretrukne udbyder indenfor branchen samt at opnå lignende resultater i resten af Europa. Derfor forsøger WhiteAway hele tiden at anskaffe sig de bedste produkter, have de bedste priser og yde den bedste service samtidig med at have en brugervenlig hjemmeside, der gør det nemt og bekvemt for kunden at bestille sine varer.

Sortiment

WhiteAway har et stort sortiment af hårde hvidevarer, køkkenudstyr, personlig plejeprodukter, støvsugere og produkter indenfor energi og klima (affugtere, airconditionanlæg, energipaneler, luftrensere solcelleanlæg og varmepumper).

WhiteAway sælger varer fra en masse forskellige mærker herunder: Siemens, Bosch, Scandomestic, Blomberg, Samsung, KitchenAid, Philips, Beurer, Braun, Oral B, Miele og Nilfisk.

Retur og fortrydelsesret

Hos WhiteAway har du ubegrænset returret såfremt varen returneres i den originale stand. Det er tilladt at bryde emballagen og se på varen. Skulle varens værdi være forringet (det kan skyldes at du har taget varen i brug) er der to ugers returret, hvor du kan få pengene tilbage. Bemærk at det ikke er alle varer der kan returneres.

Levering

Leveringen er altid gratis hos WhiteAway og leveringer af større varer skal ske på hverdage mellem klokken syv om morgenen og seks om aftenen. Hvis du ikke kan være hjemme, når varen leveres kan i aftale et sted varen må sættes. Hvis du ikke har aftalt et sted og du ikke er hjemme, når varen leveres taget fragtmanden den med igen, hvorefter du selv skal betale omkostningerne for den næste levering.

Mindre varer leves med Post Danmark elle GLS (det er også gratis).

Leveringstiden forventes at være mellem en til tre arbejdsdage såfremt varen er på lager. Du har også mulighed for at vælge ekspreslevering, hvorved pakken vil blive leveret den efterfølgende hverdag.

Betalingsformer

Du kan betale med de fleste korttyper herunder: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Eurocard, Visa Electron, American Express og udenlandske Visa kort.

WhiteAway rabatkoder

Se & Hør Savers rabatkodeportal er hele tiden på udkig efter de nyeste WhiteAway rabatkoder og tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller hold øje med siden her, hvis du er interesseret i WhiteAways produkter. Så har du helt sikkert en god chance for at spare en masse penge og gøre et kup.