SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Wupti Rabatkoder & Tilbud

WUPTI rabatkode giver dig mulighed for at spar penge når du handler hos Wupti.dk. Hos WUPTI.dk finder du Danmarks største onlinehandel for salg af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. WUPTI's sortiment består af mere end 10.000 varenumre, og du finder bl.a. populære varemærker som ACER, Lenovo, HP, Philips, Sony, Bose, Samsung og Garmin. Gå ikke glip af en eneste WUPTI rabatkode igen, og tilmeld dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, så du altid er opdateret.

50%

Spar op til

Op til 50% Wupti Rabat – Kæmpe Outlet

Wupti's online outlet er fyldt op med produkter til super gode priser, hvor du kan opnå en besparelse på op til 50 %. Spar masser af penge på returvarer eller varer med begræset parti! Hos Wupti finder du mere end[...]
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt på din ordre

Wupti er din elektronikbutik online, hos Wupti.dk sælger de alt indenfor elektronik, husholdning m.m. og giver altid rigtig gode rabatter. Lige nu kan du få fri fragt på din ordre.
FÅ RABAT

Om Wupti

Wupti

 

Hvad er Wupti - Hvad giver en Wupti Rabatkode?

Wupti er Danmarks største onlinehandel af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer med omkring 10.000 varer. Wupti er tildelt E-mærket. Det er eHandelsfondens kvalitetsstempel af, at Wupti drives lovligt. Som kunde hos Wupti kan du derfor handle sikkert.

Wupi støtter børns vilkår, som er en privat, humanitær organisation, der i mere end 30 år har arbejdet for alle børn i Danmark. Børns Vilkår gør en særlig indsats for de børn, som har det svært.

Fri og hurtig levering af alle varer uanset pris er service Wupti tilbyder. Wupti tilbyder desuden gebyrfri betaling med dankort/visa dankort. Du har 14 dages returret samt 2 års reklamationsret.

Sortiment – Noget til alle og enhver

Med Wupti tilbud kan du købe hvidevarer. Af hvidevarer kan du købe alt fra vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køleskabe, ovne, komfurer og emhætter. De kommer i mærker såsom LG, Miele og Bosch. Mangler du mindre hvidevarer såsom en mikroovn, strygerulle eller bordopvaskemaskine? Så kan du naturligvis også købe det med Wupti tilbud.

Wupti har også et stort udvalg inden for husholdning. Du kan for eksempel med Wupti tilbud købe en kaffemaskine, støvsuger, glattejern, barbermaskine, elkedel, gryder og strygejern. Produkterne kommer fra mange forskellige mærker såsom Moccamaster, Braun, KitchenAid og Philips.

Se blandt andet denne anmeldelse af Siemens EQ 3

TV og Hifi kan du ligeledes købe med Wupti tilbud. Det kan være en fladskærm, DVD og BLU- RAY afspiller, musikanlæg, højtalere, kabler, udstyr til bilen og Dj udstyr, som for eksempel mixerpult. Samsung, LG og Sony er blandt de mærker TV og Hifi produkterne kommer i. Mangler du mindre varer eller tilbehør såsom vægbeslag, antenner eller kabelskjulere? Det kan du naturligvis også købe med Wupti tilbud.

Med Wupti tilbud kan du købe computer og IT såsom bærbarcomputer, stationærcomputer, tablet, PC spil og konsoller, tastatur, antivirus, printer, computertaske og headset. Mærkerne for produkterne er blandt andet Asus, Apple og HP. Med Wupti tilbud kan du også købe PC-spil såsom FIFA 15, Assassin’s Creed Chronicles og Grand Theft Auto V. Du kan også købe tilbehør til din computer som for eksempel tasker, keyboards eller skærmbeskyttelse. Det er de mindre ting, der sommetider gør forskellen i forhold til at din computer holder længere, og med Wupti tilbud kan du få disse til gode priser.

Inden for foto tilbyder Wupti digitalkameraer, videokameraer og stativer fra mærkerne GoPro, Canon og Nikon. Med Wupti tilbud kan du desuden købe produkter inden for telefon og GPS. Det er alt lige fra mobiltelefoner, oplader og navigation til bilen eller motorcyklen. Mærkerne lyder blandt andet HTC, TomTom og Microsoft. Spil og konsol kan du også købe med Wupti tilbud. Du kan blandt andet købe Xbox, PlayStation og Nintendo Wii.

Wupti Outlet

Inden for Bolig og Fritid kan du købe spinningscykel, løbeure, bordtennis, løbehjul, softguns, grill og robotstøvsuger. Weber, Fatboy og Garmin er nogle af de mærker, du kan købe. Sikkerhed i forhold til din fritid er vigtig, derfor kan du også med Wupti tilbud købe førstehjælpspakke, alarmer og cykellygter.

Wupti har desuden et outlet, hvor du kan gøre dig et kup. Du får gode besparelser på for eksempel slowjuicer, stegetermometer eller støvsuger. Det vil sige, at med Wupti tilbud får du yderligere tilbud på Wuptis outlet. Det må da være en god handel.

Wupti rabatkode

Ønsker du dit et nyt fladskærmstv, der giver dig knivskarpe billeder og den ultimative tv-oplevelse? Måske et LED tv med ambillight, så oplevelser blive en tand mere intens, fra Phillips. Eller måske en ny højtaler, som leverer lydkvalitet i verdensklasse, fra Bose? En højtaler som gengiver klarheden, fyldigheden og dybden i musikken? På den måde kommer musikken for alvor til sin ret. Hvad end du mangler eller ønsker dig, så er en Wupti rabatkode, et skridt på vejen til at få det billigt. Er du træt af din halvlunkne, dårligt bryggede kaffe hver morgen? Så benyt dig af Wupti rabatkode. Køb dig en ordentlig espressomaskine i flot stilsikkert design fra Siemens. Med indbygget mælkeskummer, bønnebeholder med aroma bevarende låg og justerbar kaffetemperatur – Dine smagsløg vil takke dig. Din mandag morgen vil aldrig være den samme. Men hvordan får du fat i et fladskærmstv eller en espressomaskine, der er til at betale? Med en Wupti rabatkode. Med en Wupti rabatkode kan du købe produkter på Wuptis webside til billige priser. Hvor får du så fat i sådan en Wupti rabatkode? På e-rabatkode.dk er du altid garanteret den bedste Wupti rabatkode, eller det mest fordelagtige Wupti tilbud. Så mangler du nye højtalere eller mere beskedne ting såsom HDMI kabler eller blækpatroner til gode priser, så er Wupti tilbud noget for dig. Fordelen ved Wupti rabatkode er nemlig, at du kan købe, det du ønsker dig til bedre og billigere priser.

Se Wupti's anmeldelse af Apple AirPods

Levering

Du får fri levering for alle varer og mulighed for montering. Sommetider søger Wupti selv for levering og andre gange varetages det af andre fragtleverandører såsom Post Danmark. På alle produkter er det oplyst, hver der står for leveringen.
Overordnet er det sådan at varer leveres inden for maksimalt 4 dage. Husk blot at bestille før klokken 16. Den præcise leveringsdato står dog altid oplyst på produkterne.

Retur og fortrydelsesret

Hos Wupti får du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesperioden starter fra den dag du modtager varen. Ønsker du at returnere varen skal den sendes i original emballage og i same stand som ved modtagelsen. Du skal være opmærksom på at ønsker du at fortryde et køb skal du selv betale for fragtomkostningerne.

Kundeservice

Du kan kontakte Wupti på deres telefon: 70 10 12 70 mandag – torsdag 8-18 og fredag 8-17. De holder lukket for telefoniske henvendelser weekender og helligdage. Du kan desuden skrive til dem på E-mail: kundeservice@wupti.com.

Nyhedsbrev og medlemskab

På Wupti udkommer der 4-6 gange om måneden et nyhedsbrev på mail og SMS. På Wuptis hjemmeside kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Tilmelder du dig nyhedsmails fra Wupti er du automatisk med I lodtrækning om masser af spændende og lækre præmier hver måned.

Facebook

Du kan trykke ”Synes god om” Wupti.com på Facebook. På deres Facebook kan du se deres nye varer og gode tilbud på deres produkter.

Shop nu!

Udløbne rabatkoder

Exclusive

15%

Rabatkode

Wupti – 15% Rabatkode

Spar 15% med denne Wupti rabatkode. Koden er indsendt af bruger og testet 01.02.2019.
VIS RABATKODE

50%

Spar op til

Wupti – Spar op til 50%

Så er årets vildeste tilbudsdag skudt i gang! Kom og spar op til 50% på udvalgte produkter. Du kan nu spare rigtig mange penge ved at besøge Wupti.com´s Black Friday udsalg. Kom og Shop Amok!
FÅ RABAT

50%

Outlet

Wupti – Spar op til 50%

Gør lige nu et kæmpe kup med Wupti outlet. Spar helt op til 50% rabat på udvalgte produkter fra Wupti.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.