Butik RSS

Wupti rabatkode 2018

Wupti er kendt og elsket i Danmark for det store udvalg af kvalitets hvidevarer og elektronik til stærke priser. Med en Wupti rabatkode kan du nu få endnu flere hvidevarer for dine penge.

http://www.wupti.com/

Aktive Wupti rabatkoder og tilbud

op til 50% Wupti Rabat -Kæmpe Outlet

Wupti's online outlet er fyldt op med super gode tilbud, hvor du kan sparer op til 50 %. Spar masser af penge på returvarer eller varer med begræset parti! Hos Wupti rabatkode finder du mere end 1000 ... mere ››

Kategori: ,

Tags

22. januar 2019

Wupti rabatkoder 2018

wupti-rabatkode

Hvad er Wupti?

Wupti.com er en dansk webshop, som blev grundlagt i 2006 af to dygtige iværksættere Claus Kristensen samt Torben Mouritsen i samarbejde med energiselskabet NRGI. Målet var fra starten af at blive forbrugernes foretrukne indkøbssted for alt inden for elektronik til hjemmet. Wupti anvender sig af aggressiv markedsføring, lave priser samt et toptunet servicecenter med et avanceret og gennemprøvet IT system, som sikrer deres kunder en kvik og effektiv kundepleje. Tendensen viser hvert år, at flere og flere handler forbrugerelektronik online, og nu er omsætningen i Danmark over 17 %, men det er fortrinsvist mange mindre butikker, som har en online webshop, og de har ofte ikke mulighed for at udnytte de muligheder for effektiviseringer, som moderne IT-systemer giver. Wupti samarbejder med Microsoft, og man annoncerer især via landsdækkende tv-reklamer, som effektivt udbreder kendskabet af Wupti til alle forbrugerne. Wupti har et showroom i Odense, hvor det er muligt at se alle deres produkter, men da varrerne er så kendte i forvejen, så er det i de fleste tilfælde nok for kunderne at se den beskrivende tekst med billede, hvor varerne præsenteres på webshoppen.

Sortiment

Wupti.com tilbyder en enorm webshop til alle forbrugere, som mangler elektroniske apparater, og i Wuptis store udvalg af varer findes der mere end 10.000 varenumre, hvilket gør Wupti til Danmarks største onlinehandel for salg af forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Det er altså nu muligt, at man på én webshop kan købe både alle former for hårde hvidevarer, alt i TV og HIFI, Computer og IT, Foto, Telefoner, GPS og spillemaskiner, men derudover har Wupti også et stort sortiment til bolig og fritids markedet, som omfatter alarmudstyr, styringselektronik til hjemmet, elektronik til bilen og meget mere. På denne måde har Wupti gjort det meget nemt for alle forbrugere, som både kan nyde de lave og konkurrencedygtige priser, men samtidigt er det nemt og hurtigt at bestille varerne, som man kan modtage efter et par dage med posten. Alle varerne er naturligvis de nyeste og smarteste modeller fra de førende mærker på området.

Returforsendelse

Her hos Wupti har man som forbruger hele 24 måneders reklamationsret samt 14 dages fuld returret, så man kan få alle sine penge retur igen endda på samme måde, som man anvendte til at betale varerne med.

Hurtig og gratis forsendelse

Wupti sørger for at alle kunder kan modtage deres bestilte varer efter kun 1-4 hverdage efter bestilling, og varerne leverer Wupti selv med egen fragtmand eller i visse tilfælde i samarbejde med Post Danmark eller en anden fragtmand. Fragten er altid gratis, og hvis man bestiller inden kl. 16, kan man reelt modtage varerne allerede dagen efter bestilling. Nemmere kan det altså ikke være at bestille forbrugerelektronik på internettet.

Betalingsformer

Hos Wupti kan kunderne betale med alle de kendte typer af kreditkort, som omfatter både Dankort, Visakort, Mastercard samt bankoverførsel, men derudover er det muligt at foretage fakturakøb, hvormed man opnår kredit på betalingen. Desuden er det også muligt at lave ratebetalinger samt at købe tillægsforsikringer udover den normale garanti på varen. Wupti lægger kort sagt stor vægt på, at kunderne nemt og hurtigt kan bestille og modtage de nyeste og bedste apparater indenfor alle former for forbrugerelektronik via deres omfattende webshop.

Wupti Rabatkode

Her på hjemmesiden hos SE OG HØR SAVER fremgår altid de nyeste og mest aktuelle Wupti rabatkoder. Med en Wupti rabatkode får du masser af fordele, når du skal handle forbrugerelektronik på internettet, idet du vil kunne få yderligere rabat på varerne, som de normale webkunder ikke vil modtage. Størrelsen af din rabat varierer afhængigt af den periode, som du har modtaget den i, da der kører flere kampagner med rabatter. Derfor bør du følge med på området, således du i fremtiden ikke snyder dig selv for rabat på varerne. Derfor bør du følge med på vores hjemmeside, men du kan også tilmelde dig vores Facebook side og vores nyhedsbrev, da du herved er sikret underretning med de nyeste Wupti rabatkoder.