Rating fallback
4.22 (84.42%)
298 votes
Butik RSS

Xbeauty rabatkode 2018

Xbeauty er en af Sverigesførende skønhedsbutikker. Vi har eksklusivt her hos SE OG HØR SAVER fået mulighed for at give jer de bedste tilbud og rabatkoder. Find fantastiske tilbud på populære makeup produkter så som Xlash som er et af Sveriges mest omtalte beauty produkter. Med en eksklusiv Xbeauty rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du nu få en endnu bedre pris, billig fragt og meget mere, når du handler hos Xbeauty. Gå aldrig mere glip af en Xbeauty rabatkode, tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev så er du altid opdateret.

http://www.xbeauty.se/

Aktive Xbeauty rabatkoder og tilbud

Ny Xbeauty rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Xbeauty rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Xbeauty´s tilbudsside her:

Direkte link til Xbeauty's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.xbeauty.se/

Xbeauty.se – Din naturlige vej til skønhed

Xbeauty.se har som navnet antyder skønhedsprodukter til alle kvinder på internettet. Xbeauty’s ambition er at fremhæve alle kvinders naturlige skønhed ved brug af naturlige produkter. Alle produkter indeholder ingen skadelige giftstoffer og med en kombination af helse og skønhedsprodukter gør Xbeauty alt hvad de kan for at tilbyde lige præcis det deres kunder fortjener.

Sortiment

Xbeauty sælger et bredt sortiment af beauty produkter til kvinde og mænd. Find fantastiske brands som Egyptian magic, Nyx cosmestics, Studiomakeup, Skinroller, Xlash cosmetics, Milani Cosmetics, Anastasia Beverly Hills og mange flere.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde har du altid 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Hvis du har åbnet varen er det ikke muligt benytte sig af sin fortrydelsesret. 

Levering

Xbeauty prøver altid at give den bedste kundeservice og hvis varen bestilles inden kl.11 på en hverdag så sendes varen afsted samme dag. Leveringstiden ligger på 1-3 dage men der kan forekomme længere leveringtider pga. postvæsenet har travlt i perioder. Alle vare bliver sendt med PostNord. 

Betalingsformer

Hos Xbeauty har du mulighed for at betale med kreditkort eller benytte Klarna.

Klarna er en betalingsmulighed som giver dig mere luft i din økonomi da du betaler med faktura. Køb i dag og betal i morgen. Personlige information du giver til Klarna bliver ikke delt med Xbeauty.