SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
04 jul 2019

Sådan kommer du i ægte julestemning

Tips

Julen er en hyggelig, afslappende og glædelig tid, som fylder en med en boblende, glad fornemmelse. Dog kan man ikke forvente, at julestemningen kommer af sig selv. Så læs med her i indlægget og bliv inspireret til, hvordan du hjælper julestemningen på vej, så du kan få en hyggelig og dejlig december.

Bag julesmåkager

Der er intet så hyggeligt og lækkert i december som hjemmebagte julesmåkager. Udover at duften af nybagte julesmåkager er fantastisk og bringer julestemningen i top, så smager de himmelsk. Bring hyggen helt i top ved at gøre det sammen med andre – og husk at sætte julemusik på!

Se julekalender

Julekalender er en fast del af julens hygge – og hvad hyggeligere er der end at sidde og se årets julekalender med børnene, manden eller kæresten? Gør det til en hyggelig og afslappende stund med hjemmebagte brunkager og andet lækkert juleslik. Så kommer julestemningen helt automatisk snigende ind på dig.

Pynt op med lyskæder

December er en mørk tid, og derfor hører lyskæderne sig også til i julen. Der er intet, som spreder mere hygge end en tændt lyskæde, og derfor er det perfekt til at sprede julestemning og varme indenfor. Brug lyskæder i en glasbowle med julekugler, som en del af juledekorationerne eller lad dem hænge rundt om vinduet.

Køb nogle nissehuer

Der er ingen jul og julestemning uden nissehuer. De hører simpelthen julen til. Der findes et væld af nissehuer; de billige til dig på budget, luksushuer til den kvalitetsbevidste, nissehuer med lys og led, nissehuer i forskellige farver og mange flere. Kun fantasien og julestemningen sætter grænserne.

Lav en juledekoration

Julestemningen er ikke i top, før juledekorationerne kommer frem. Lav selv eller inviter venner eller familie til at komme og lave smukke juledekorationer, dørkranse eller adventskranse. Gør det eventuelt til en weekendudflugt for familien eller vennerne at samle gran, kogler og mos, som skal bruges til dekorationerne. Der findes masser af guides og god inspiration på nettet til, hvordan du laver smukke dekorationer.

Inviter venner til æbleskiver og gløgg

Når nu du i forvejen har inviteret familien eller vennerne til dekorationshygge, kan du lige så godt udvide julehyggen med lækre æbleskiver og gløgg. Det er kun i december, man har lyst til æbleskiver og gløgg, så du kan lige så godt skrue helt op for julestemningen, nu hvor du alligevel er i gang med at lade julestemningen sænke sig over dit hjem. 

Se julefilm

Der findes et væld af gode julefilm såsom Alene Hjemme, Dyrlægens Plejebørn, Polarekspressen eller Miraklet på Manhattan. Find de hjemmebagte småkager frem, hent dynen i soveværelset, tænd for dine lyskæder og stearinlysene i dine juledekorationer og smid så endeligt dine fødder op i sofaen. Så er der lagt op til vaskeægte julehygge, og julestemningen burde nu være helt i top!

Vi håber, du kan bruge ovenstående juletips til at få julestemningen helt i top.