SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
12 aug 2019

Send blomster online og spar penge

Sparetips

Er der noget, som vi alle kan lide, så er det smukke og friske blomster. Blomster bringer lys og liv, uanset hvor de står, og de minder os om, hvor fantastisk naturen kan være. Der er bare lige det, at de som oftest er dyre, hvis man gerne vil have en fin buket. Afskårne blomster koster mindre end en buket, men man får ikke samme wow-fornemmelse, som når man står med en smukt indbundet buket med yndlingsblomsterne.

Du behøver dog ikke gå på kompromis med kvaliteten for at give en sød blomstergave eller selv få en dejlig buket i hænde. Mange florister har nemlig også en online butik, og som oftest deler de også rabatkoder ud som incitament til, at folk køber fra deres webshop. Disse koder kan man bruge til at spare penge på sit køb eller på at spare fragten på blomster levering væk.

Tilmeld nyhedsbrevet og få en rabatkode

Som oftest skal der ikke mere til end en nyhedsbrevstilmelding, før man kan få fat i en kode. Orker man ikke at få flere salgsmails sendt til sin indbakke, kan man blot tilmelde sig, få koden og framelde sig nyhedsbrevet igen ved første kontakt. Der er for den risiko, at du går glip af rabatkoder, hvis du framelder dig. Der skal være en gulerod for at få nyhedsbrevsmodtagerne til at hænge på, og det ved floristerne udmærket.

Kunne man godt tænke sig at købe flere butikker, kan man derfor blot benytte flere emails til at tilmelde sig. Det gør også, at du får flere rabatkoder, hvis du undlader at framelde dig.

Op til højtider og mærkedage er der også stor chance for, at blomsterhandlerne lægger en rabatkode op. Omkring denne tid er det derfor oplagt at snuse rundt på floristernes sociale medier for at se, om de har lagt koder ud.

Send blomster nemt og hurtigt online

Et eksempel på en webshop, som med jævne mellemrum lægger rabatkoder ud, er Bloomit. Bloomit har en fysisk butik i Odense, men blomsterhandleren har også en webshop, som bliver flittigt besøgt. Det skyldes først og fremmest det store udvalg af dejlige blomster, gavekurve og lignede herligheder.

Men det er også, fordi Bloomit kan levere blomster til alle danske adresser med meget kort varsel. Selv om Bloomit har base i Odense, så har ejerne et stort netværk af dygtige florister. Og det er lige netop dette netværk, som gør det muligt for Bloomit at hamle op med de store spillere på markedet.

Bloomit kan garantere levering, dagen efter at du har lagt din bestilling. I visse tilfælde kan du også sende blomster på selve den dag, du bestiller. Det kan for eksempel være, at du har glemt at bestille en bårebuket, eller du bare gerne vil være spontan og sende et dusin roser til hende den søde. Bloomit kan ikke dog garantere, at din bestilling kan sendes allerede i dag. Så hvis det virkelig haster, skal du kontakte blomsterhandleren hurtigst muligt for at se, om det kan lade sig gøre at bringe din blomst ud med kort varsel.