SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
12 aug 2019

Send blomster online og spar penge

Sparetips

Er der noget, som vi alle kan lide, så er det smukke og friske blomster. Blomster bringer lys og liv, uanset hvor de står, og de minder os om, hvor fantastisk naturen kan være. Der er bare lige det, at de som oftest er dyre, hvis man gerne vil have en fin buket. Afskårne blomster koster mindre end en buket, men man får ikke samme wow-fornemmelse, som når man står med en smukt indbundet buket med yndlingsblomsterne.

Du behøver dog ikke gå på kompromis med kvaliteten for at give en sød blomstergave eller selv få en dejlig buket i hænde. Mange florister har nemlig også en online butik, og som oftest deler de også rabatkoder ud som incitament til, at folk køber fra deres webshop. Disse koder kan man bruge til at spare penge på sit køb eller på at spare fragten på blomster levering væk.

Tilmeld nyhedsbrevet og få en rabatkode

Som oftest skal der ikke mere til end en nyhedsbrevstilmelding, før man kan få fat i en kode. Orker man ikke at få flere salgsmails sendt til sin indbakke, kan man blot tilmelde sig, få koden og framelde sig nyhedsbrevet igen ved første kontakt. Der er for den risiko, at du går glip af rabatkoder, hvis du framelder dig. Der skal være en gulerod for at få nyhedsbrevsmodtagerne til at hænge på, og det ved floristerne udmærket.

Send blomster nemt og hurtigt online

Et eksempel på en webshop, som med jævne mellemrum lægger rabatkoder ud, er Bloomit. Bloomit har en fysisk butik i Odense, men blomsterhandleren har også en webshop, som bliver flittigt besøgt. Det skyldes først og fremmest det store udvalg af dejlige blomster, gavekurve og lignede herligheder.

Men det er også, fordi Bloomit kan levere blomster til alle danske adresser med meget kort varsel. Selv om Bloomit har base i Odense, så har ejerne et stort netværk af dygtige florister. Og det er lige netop dette netværk, som gør det muligt for Bloomit at hamle op med de store spillere på markedet.

Der er leveringsgaranti i hele DK ved bestilling inden 11.30 samme dag. Er der tale om begravelsesbuketter, garanteres levering ved bestilling kl 16:00 dagen før.