SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
30 nov 2017

Slip for dyre abonnementer på streamingtjenester

Anmeldelser, Tips

Er du også træt af månedlige udgifter til streamingtjenester, der alligevel ikke har de film eller serier, du gerne vil se? Eller hvor der alt for sjældent tilbydes danske produktioner? Så er du ikke alene. Mange danskere tror, at de sparer penge på at have en lille eller ingen tv-pakke og i stedet streame film og serier via månedlige abonnementer.

Allerede ved 2-3 forskellige abonnementer er de sparede penge dog brugt igen, og der er formentlig både uger og måneder, hvor du slet ikke benytter de enkelte tjenester, fordi du har set, hvad der er værd at se.

 

Betal for det du ser

Det kan du undgå med denne streamingtjeneste til film, hvor du kun betaler for de enkelte film og serier, du ser. Du opretter en bruger helt gratis, og der er ikke nogen månedlig udgift til et abonnement. Når du har lyst til at se en film eller en serie, kan du søge på siden og se, om der er noget for dig, inden du overhovedet har penge op af lommen.

Og der er højst sandsynligt noget for dig, da der er mere end 8.000 titler at vælge imellem fordelt på film til voksne og børn samt serier. Udvalget spænder også over mange af de nyeste premierefilm.

 

Køb eller lej

Når du har fundet den film eller serie, du gerne vil se, betaler du for at se den. Og kun den. Du er stadig ikke bundet til noget abonnement eller nogen månedlig ydelse. Der trækkes kun penge for dét, du reelt bruger. Er det en film, du tænker, at du vil se flere gange, kan du vælge at købe den, så den downloades til din computer og kan ses om og om igen.

Du kan også nøjes med at betale et lavere beløb for at leje den. Lejer du en film, har du den til rådighed i 48 timer. Lejeperioden starter først, når du trykker play, og det har du hele 28 dage til at gøre.

 

Film og serier uden internetforbindelse

Mange forældre til småbørn frygter for den lange flyve- eller køretur til og fra feriedestinationen. På de korte rejser er der ikke mulighed for wifi om bord, og børnene kan derfor ikke se yndlingsfilmen undervejs. Eller kan de? Det smarte er nemlig, at både film og serier kan downloades til f.eks. iPaden, så indholdet kan ses uden internetforbindelser. Det er den perfekte løsning til rejsen.