SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
11 feb 2020

Spar på din CO2-udledning med en biopejs

Uncategorized

Mange mennesker elsker at varme sig ved åben ild og det giver også en helt særlig stemning til hjemmet. Men at skabe denne atmosfære i hjemmet er ikke altid den miljørigtige løsning, og man bør overveje at kigge sig om efter alternative løsninger, hvis man ikke vil gå på kompromis med miljøet. 

En biopejs kan være den helt rette løsning for den miljøbevidste forbruger, uden at boligindretninger bliver mindre attraktiv. 

Byt den gamle pejs ud med et klimavenligt alternativ 

Ordet ’klimakrise’ har de seneste år været på alles læber både her i landet og i resten af verden. Menneskets negative indvirkning på planeten og miljøet er antageligt ikke til at tage fejl af, og vi bærer alle et ansvar for at ændre naturens kurs. 

I den forbindelse kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om den energi man som individ forbruger, og hvordan man selv kan reducere sin personlige CO2-udledning i det daglige liv. 

Elsker man den hjemlige hygge åben ild kan give og er pejsen en integreret del af ens boligindretning, så kan en biopejs være det rette valg som et led i den grønne omstilling. En biopejs kører på bioethanol, som er fremstillet af organiske materialer såsom kartofler eller roer, dens negative indvirkning på omgivelser er derfor minimal. 

Biopejs – til den stilfulde indretning 

At vælge en biopejs af miljømæssige årsager betyder ikke at man skal gå på kompromis med sit æstetiske udtryk. Hos biopejs-shop.dk kan man nemlig finde en bred vifte af biopejse, som passer til enhver stil og enhver boligindretning. 

En biopejs kan være lige det der mangler i din stue, for at give rummet en unik og hyggelig atmosfære. Om du har meget plads eller knap så mange kvadratmeter at jonglere med er mindre vigtigt, da de flotte pejse kan fås i alle størrelser og designs.