SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
03 jul 2018

Spar penge med et samlelån

Sparetips

Har du flere forskellige lån, kan det være en økonomisk og praktisk løsning at samle lånene i ét lån – et såkaldt samlelån. Udover, at du får et bedre overblik over din økonomi, sparer du også penge, da du kun skal betale renter ét sted.

 

Lad bankerne komme til dig

Måske har du tidligere hørt om samlelån, men har ikke kunnet overskue at skulle bruge tid og kræfter på at rende til møder i et hav af banker for at indhente tilbud. Det er tidskrævende, og ofte vil du flere steder få afslag. Heldigvis er der kommet en løsning på det problem i form af Lendme.

 

Få et banklån hjemmefra

Lendme er en ny udbyder på markedet, der gør det nemt for dig at få et samlelån. Nu kan du nemlig sidde hjemme foran computerskærmen og indhente banktilbud – præcis ligesom du i mange år har kunnet indhente tilbud på kviklån. Fordelen er dog, at hvor et kviklån ofte er meget dyrt i renter og gebyrer, sparer du penge ved at få et samlelån i banken.

 

Vælg det billigste lån

Med Lendme kan du søge om at få samlet dine lån i ét lån. Du laver én ansøgning, og Lendme står for at indhente tilbud fra en række forskellige banker. Alle de banker, der ønsker at tilbyde dig et lån, udarbejder et lånetilbud. Du modtager alle lånetilbuddene og kan frit vælge dét, der er mest fordelagtigt for dig. Når du skal sammenligne lånene, skal du kigge på deres ÅOP, som er de samlede årlige omkostninger i procent. Dette tal er alle udgifter, herunder både renter og gebyrer, omregnet til en årlig procentsats. Det lån med den laveste ÅOP er det billigste lån.

 

Gratis og uforpligtende at søge om lån

Når du gerne vil have et samlelån, kan du enten gå i banken på traditionel vis eller søge via Lendme. Sidstnævnte er hurtigt og nemt, og udfaldet vil typisk være det samme, som hvis du brugte tid på selv at tage af sted. Det er gratis at bruge servicen, og du behøver ikke at takke ja til et lån efterfølgende. Du skal dog være opmærksom på, at det som udgangspunkt kun er lån, hvor der ikke er pant involveret, du kan omlægge til et samlelån. Det kan f.eks. være forbrugslån, ferielån, kviklån, kreditkortlån, billån uden sikkerhed og kassekreditter.

Se her hvorfor du bør overveje et samlelån.