SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals
04 apr 2018

Sund økonomi: Få meget mere ud af dine penge

Sparetips, Tips

Før du ved af det, kan du være havnet i en situation, hvor du synes, at du bruger alle dine penge på at få betalt flere forskellige banklån. Måske har du et lån til en bil, køkkenet trængte til en omgang, og kassekreditten er helt i bund. Måske har du i bund og grund helt tjek på din økonomi, men du mangler lige det værktøj, der kan nedbringe betalingen af renter og dermed give dig lidt mere økonomisk frihed.

Flere lån kan være en dyr fornøjelse

Hvis du har flere lån, betaler du med stor sandsynlighed en del i både renter og afdrag. Og selvom renterne kan trækkes fra i skat, er det nu rarere at få rede penge i hånden. Men hvordan skal du gribe sagen an og få et større råderum? En løsning kunne være at samle alle dine lån til ét stort. Det vil med det samme give dig et bedre overblik over din økonomi og spare dig for både penge og administration.

Sammenlign lån – let og sikkert

På Lendme.dk kan du faktisk ansøge om et samlelån, uden at du risikerer noget som helst. Lendme.dk er en side, som hjælper dig med at indhente tilbud fra flere veletablerede danske banker. Du skal blot indtaste lånebeløbet, den ønskede løbetid og nogle oplysninger om din privatøkonomi. Herefter vil du modtage tilbud direkte i din mail, som du i ro og mag kan studere. Det giver dig en ganske unik mulighed for at få det lån, der passer dig bedst, ligesom du kan følge med i processen fra start til slut. Du kan høre meget mere om det lige her.

Konkurrencen mellem bankerne kommer dig til gode

Måske tænker du ikke over det i det daglige. Men banker er i deres substans en forretning, der tjener penge og lever af, at deres kunder er tilfredse og benytter sig af de produkter, som de udbyder. Det har den fordelagtige effekt, at du kan få bankerne til at konkurrere om dig som kunde, når du søger om et samlelån, hvilket igen gerne skulle have en positiv afsmitning på renter, omkostninger og andre forhold, som bestemmer lånets endelige kvalitet.  

Du bestemmer selv, hvad du vil

Når du har bestemt dig for at lave en ansøgning om et samlelån, er det vigtigt, at du ikke tror, at du er tvunget til at tage imod tilbuddet. Sammenligningsportalen Lendme.dk formidler blot kontakten mellem bankerne og dig som kunde, og du indtræder først i et rigtigt kundeforhold, når du har skrevet under på den aftale med en bank, som du foretrækker. Derfor er du aldrig tvunget til på nogen måde at indgå en aftale, du ikke er enig i.  

Flere penge mellem hænderne

Når du har fået lavet en aftale om et samlelån, vil du med det samme opleve, at dit rådighedsbeløb bliver større. Det hænger sammen med, at du nu udelukkende skal betale renter og afdrag ét sted. I forhold til små lån er det er meget stor fordel, da disse låntyper kan være behæftet med uforholdsmæssige store omkostninger. Omkostninger, som du nu kan slippe for.