SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Vilkår for brug

Vilkår for brug

Her på SE OG HØR SAVER finder du en stor samling af de bedste rabatkoder og vouchers. Derudover kan du også finde information om generelle udsalg, vouchers der kan indløse gratis produkter eller medlemstilbud. For dig som bruger betyder det at du kan spare mange penge på de indkøb du foretager hos butikker, der er tilknyttet vores hjemmeside.

SE OG HØR SAVER er skabt i samarbejde med Aller Media, med det formål at sprede information om forbrug og hjælpe forbrugere til at få besparelser. Selvom vi gør vores bedste for at undersøge de enkelte tilbud, inden lægger dem op på hjemmesiden, kan det hænde at en enkelt rabatkode eller tilbud er udløbet før tid eller giver problemer af en anden art. Ved at benytte den information, rabatkoder eller tilbud der er tilgængelige på vores hjemmeside accepterer du samtidig de vilkår og betingelser som er beskrevet nedenfor.

Copyright

Alt indold på denne side er beskyttet og må ikke kopieres med mindre der er en eksplicit aftale herom. Dette gælder tekster, grafik samt rabatkoder.

Hjemmesiden

Al kommunikation på hjemmesiden og alt hvad der lægges op af brugere på hjemmesiden tilhører SE OG HØR SAVER og dermed Aller Media. Rabatkoder og tilbud er kun til privat brug og de er kun beregnet til brug over internettet og igennem de tilhørende links her på vores hjemmeside.

Det er ikke tilladt at benytte SE OG HØR SAVER i kriminelt øjemed. Opdages kriminel adfærd vil alle medvirkede blive holdt ansvarlige vha. relevante efterforskningstjenester.

Rabatkoder, tilbud og lignende

Selvom vi gør vores bedste for at undersøge tilbud og rabatkoder inden vi publicerer dem på hjemmesiden, kan vi ikke garantere, at alle rabatkoder og tilbud fungerer. Det er købers eget ansvar at undersøge, om et tilbud er gældende. SE OG HØR SAVER, Aller Media, og vores medarbejdere kan ikke holdes ansvarlige for nogenform for skade påført gennem brug af informationer, tilbud eller rabatkoder på denne hjemmeside. Opdager du et tilbud eller en rabatkode, der forvolder dig problemer skal du informere os om det så vi så hurtigt som muligt kan rette op på fejlen.

Vilkår for køb af produkter og/eller tjenester 

SE OG HØR SAVER kan ikke holdes ansvarlig for et produkts kvalitet, selvom det er købt igennem SE OG HØR SAVER. Vi henviser blot køber til den relevante butik og dermed til sælgeren af produktet/varen. Ved et køb af en vare er det altid butikkens egne retningslinier og betingelser, der er gældende. SE OG HØR SAVER sælger ingen egentlige produkter. SE OG HØR SAVER formidler blot information omkring rabatkoder og tilbud og kan derfor ikke tage del i spørgsmål vedrørende reklamation eller klager over defekte produkter. Køber er selv ansvarlig for at tage kontakt til den konkrete sælger og reklamere inden for det tidsrum der er beskrevet i den pågældende butiks egne retningslinier.

Informationer og rådgivning

SE OG HØR SAVER kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle financielle, medicinske eller juridiske følger ved brug af de informationer, der deles på vores hjemmeside. Vi giver ingen garanti for de informationer, du finder på vores hjemmeside.

Klager

Hvis du vil klage over SE OG HØR SAVER, opfordrer vi dig til at sende os en skriftlig beskrivelser over e-mail, hvor du indkluderer dit fulde navn og adresse. Inden for en periode på 10 dage vil vi så behandle din klage og besvare dig skriftligt.

Lovgivning og anvendelse af SE OG HØR SAVER

Denne hjemmeside er underlagt dansk lovgivning. Inden du benytter hjemmesiden og den information vi tilbyder, accepterer du automatisk de vilkår og betingelser beskrevet ovenfor eller andet steds på hjemmesiden. Aller Media påberåber sig retten til at ændre hjemmesidens vilkår og betingelser uden først at kontakte vores brugere. Hele hjemmesiden er underlagt relevante ophavsrettigheder.